Közép |
|
|
Hozzávalók: 28 g sótlan puha vaj |
|
|
||||
50 perc |
Közép |
|
|
Hozzávalók: 28 g sótlan puha vaj |
|
|
||||
50 perc |
Közép |
|
|
Hozzávalók: 454 g csirkehús 355 ml író 10 ml Louisiana csípős szósz 180 g finomliszt 15 g só 4 g fekete bors 7 g fokhagymapor 5 g hagymapor 5 g paprika 3 g őrölt mustár 2 g cayenne bors 12 g cornstarch Kukoricakeményítő |
|
|
||||
5 óra |
Könnyű |
|
|
Hozzávalók:
|
|
|
||||
15 perc |
Könnyű |
|
|
Hozzávalók:
|
|
|
||||
16-20 perc |
Közép |
|
|
Hozzávalók:
150 ml meleg tej |
|
|
||||
60 perc |
könnyű |
|
|
Hozzávalók:
|
|
|
||||
15 perc |
Könnyű |
|
Hozzávalók: 45 ml méz, plusz egy kicsi későbbre 15 ml szójaszósz 1 citrom leve 2 fokhagymagerezd, szeletelve 4 csirkecomb, csont nélkül, bőrrel Só ízlés szerint Citrom szeletek a díszítéshez |
|
|
|||
15 perc |
Könnyű |
|
|
Hozzávalók:
|
|
|
||||
15 perc |
Könnyű |
|
|
Hozzávalók: -6 szelet prosciutto, vékonyra szeletelve -1 sertés szűzpecsenye (454 g), félbevágva és laposra kalapálva -6 g só -1 g fekete bors -227 g friss spenót, 2 részre osztva -2 részre osztva 4 szelet mozzarella sat, -2 részre osztva 18 g szárított paradicsom, -2 részre osztva 10 ml olívaolaj, |
|
|
||||
20 perc |
Könnyű |
|
|
Hozzávalók:
|
|
|
||||
45 perc |
Könnyű |
|
|
Hozzávalók:
|
|
|
||||
15 perc |
Könnyű |
|
|
Hozzávalók:
|
|
|
||||
10 perc |