Adag |
|
Előkészítés |
|
|
Sütés |
|
|
|
|
|
|
2-4 fő |
|
5 óra |
|
|
10 perc |
ELKÉSZÍTÉS
1 PÁCOLJUK be a csirkét az íróba és csípős szószba minimum 4 óráig vagy egy éjszakán át.
2 ADJUK hozzá a maradék hozzávalókat egy nagy tálba és jól keverjük össze.
3 FORGASSUK meg a csirke darabokat a panírban és jól rázzuk össze őket.
4 KEVERJÜK a mártás 1/3-t a fűszerezett liszthez és jól keverjük össze.
5 HAGYJUK pihenni a húst kb egy óráig, addig amíg nem lesz ragacsos a hús bundája. Utána forgasd meg megint a húst a fűszeres lisztben.
6 VÁLASSZUK ki az elősütési opciót az Air Fryer gépen és nyomjuk meg a Start/Pause gombot.
7 FÚJJUK be olajsprayvel a csirke mindkét oldalát és helyezzük az előmelegített sütőbe.
8 SÜSSÜK a húst 205 fokon 10 percig, amíg aranybarna és ropogós nem lesz